2003 - Publicações na área de EM

1. Domingues, M.R.M.; Domingues, P.; Reis, A.; Fonseca, C.; Amado, F.M.L.; Ferrer- Correia, A.J.V.; “Identification of Oxidation Products and Free Radicals of Tryptophan by Mass Spectrometry”; J. Am. Soc. Mass Spect. 2003, 14, 406-416.

2. Evtuguin, D.V.; Amado, F.M.L.; “Application of Electrospray Ionization Mass Spectrometry to the Elucidation of the Primary Structure of Lignin”; Macromol. Biosci. , 2003, 3, 339-343.

3. Félix, V.; Santos, T.M.; Madureira, J.; Mirante, F.; Quintal, S.; Goodfellow, B.J.; Santana-Marques, M.G.; Pedrosa de Jesus, J.; Drew, M.G.B.; Calhorda, M.J.; “Structural Characterisation and DFT Studies of [Cr(cyclam)(O-dmso)Cl]²+: a New Precursor Complex Towards Potential DNA Intercalators”; Inorg. Chim. Acta, 2003, 356, 335-342.

4. Guedes, S. M.; Vitorino, R.; Tomer, K.; Domingues, M.R.M; Ferrer-Correia, A.J.; Amado, F.; Domingues, P.; “Drosophila Melanogaster Larval Hemolymph Protein Mapping”; Bioch. Bioph. Res. Commun ., 2003, 312, 545-554.

5. Lemos, M.A.; Teixeira, J.A.; Domingues, M.R.M.; Mota, M.; Gama, F.M.; “The Enhancement of the Cellulolytic Activity of Cellobiohydrolase I and Endoglucanase by the Addition of Cellulose Binding Domains Derived from Trichoderna Reesi”; Enzym. Microb. Technol ., 2003, 32, 35-40.

6. Reis, A.; Domingues, M.R.M.; Amado, F.M.L.; Ferrer-Correia, A.J.V.; Domingues, P.; “Detection and Characterization by Mass Spectrometry of Radical Adducts Produced by Linoleic Acid Oxidation”; J. Am. Soc. Mass Spect ., 2003, 14, 1250-1261.

7. Ramos, L.E.; Fernandes, A. M. ; Ferrer-Correia, A.J.; Nibbering, N.M.M.; "Chemical Ionization of Amino and Hydroxy Group Containing Arylalkyl Compounds with Ions in a Nitromethane Plasma"; Int. J. Mass Spectrom., 2003, 222, 101-116.

8. Reis, A.; Domingues, M.R.M.; Domingues, P.; Ferrer-Correia, A.J.; Coimbra, M.A.; “Positive and Negative Electrospray Ionisation Tanden Mass Spectrometry as a Tool for Structural Characterisation of Acid Released Oligosaccharides from Olive Pulp Glucuronoxylans”; Carbohydrate Res., 2003, 338, 1497-1505.

9. Reis, A.; Domingues, M.R.M.; Ferrer-Correia, A.J.; Coimbra, M.A.; “Structural Characterisation by MALDI-MS of Olive Xylo-Oligosaccharides Obtained by Partial Acid Hydrolysis”; Carbohydrate Polymers, 2003, 53, 101-107.

10. Remião, F.; Milhazes, N.; Borges, F.; Carvalho, F.; Bastos, M.L.; Lemos-Amado, F.O; Domingues, P.; Ferrer-Correia, A.; “ Synthesis and Analysis of Aminochromes by PLCPhotodiode Array. Adrenochrome Evaluation in Rat Blood”; Biomed. Chromatogr., 2003, 17, 6-13.

11. Silva, J.; Carvalho, A.S.; Duarte, G.; Lopes, Z.; Domingues, P.; Teixeira, P.; Gibbs, P.A.; “Characterisation of Enterococci Strains Isolated from an Artisanal Portuguese Cheese”, Milchwissenschaft, 2003, 58, 7-8.

última atualização a 12-12-2012
Este sítio web utiliza cookies sem recolher informação pessoal que permita a identificação dos utilizadores. Ao navegar neste sítio está a consentir a sua utilização.saber mais
Para que esta página funcione corretamente deve ativar a execução de Javascript. Se tal não for possível, algumas funcionalidades poderão estar limitadas.